Flyttfirma i Stenungsund, Tjörn & Orust med omnejd

info

Flyttfirma i Stenungsund, Tjörn & Orust som främst arbetar i och runt om Göteborg

Nomad flytt är en professionell flyttfirma till såväl privatpersoner som företag. Vi utför i princip allt som har med flytt att göra och vi gör det noggrant, effektivt och med omsorg. Vårt företag har lång erfarenhet av att utföra flyttjänster. Vi arbetar främst i och runt om Göteborg men kan även vara öppna för andra orter i landet. I vårt arbete ställer vi krav på trygghet, kvalitet och service.

Nöjd kund-garanti

Vi vet att nöjda kunder gör att vi utvecklas som företag, därav är vårt största fokus att göra våra kunder 100% nöjda. I och med detta har vi många återkommande kunder som vid flera tillfällen litat på oss med utförandet av våra tjänster. Vill du ha en flyttfirma som erbjuder kvalitet, är pålitlig och prisvärd? Då är vi ett givet val, tveka inte att höra av dig till oss.

Tillstånd och försäkring

När du anlitar oss på Nomad flytt kan du vara säker på att vi har rätt tillstånd och försäkring som gör dig tryggare med våra tjänster. Vi är försedda med Yrkestrafiktillstånd både för nationell och internationell flytt. Vi är givetvis även försäkrade med transportansvarsförsäkring som skapar extra trygghet för att ditt bohag inte skadas eller kommer bort under flytten.

Ring oss och få svar på dina frågor och funderingar.

Maila oss och få svar inom 24 timmar.

offert

Få en kostnadsfri offert redan idag!

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöver hjälp med så återkommer vi med en offert till dig.

kontor